Kinuskiuunijuusto

Kinuskiuunijuusto
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kinuskiuunijuusto

Kinuskiuunijuusto

Kinuskinen kotijuusto uunissa on maukas ja helppo jälkiruoka. Perinteisesti tämä jälkiruoka valmistetaan leipäjuustosta, mutta pehmeä kotijuusto on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto. Nauti kuumana hillon tai tuoreiden marjojen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
5 min
uunissa
20 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt
1 dl
½ tl
kardemummaa

Lisäksi

1 dl
lakkahilloa

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja leikkaa kuutioiksi. Nosta palat pieneen uunivuokaan.
  2. Kaada vuokaan kinuskikerma ja ripottele pintaan kardemumma.
  3. Paista 200 asteessa n. 20 min.
  4. Tarjoa lämpimänä lakkahillon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›