Kipparin kana-ruisleivät

Kipparin kana-ruisleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kipparin kana-ruisleivät

Kipparin kana-ruisleivät

Sulatejuustoviipaleilla ja broilerilla täytetty maukas ruisleipä maistuu piknikillä tai välipalana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 leipää

4 leipää
4
ruisleipästä , esim. Reissumies
4 viipaletta (n. 50 g)
150 g
kalkkuna- tai broilerileikkelettä tai grillattua broilerinlihaa
pala (n. 50 g)
kurkkua
rucolaa
ruohosipulia tai kesäsipulin varsia

Ohje

  1. Voitele ruisleipästen puoliskot Oivariini rasvalla. Jaa alapuolille juustoviipaleet.
  2. Lisää liha. (Käytä joko leikkelelihaa tai leikkaa kypsästä broilerista ohuita viipaleita.)
  3. Lado päälle kurkkua, rucolaa ja ruohosipulia. Aseta päälle leipästen yläpuolet.
  4. Tarjoa maidon kera välipalana, eväänä tai piknikillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
6 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.