Kipparin kaveri - enchiladas

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Kipparin kaveri - enchiladas

Kipparin kaveri - enchiladas

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Kipparin kaveri - enchiladas

PIeces of miracles http://piecesofmiracles.blogspot.fi

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

8 kpl
tortillalettuja
500 g
broilerin fileesuikaleita
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
punasipuli
100 g
ananaspaloja
400 g
tomaattimurskaa
100 g
Valio Kippari® juustoa
Cheddar-kastiketta
15 g
enchilada-mausteseosta
suolaa
pippuria

Ohje

  1. Aloita pilkkomalla paprika ja sipuli pieneksi. Seuraavaksi mausta suolalla sekä pippurilla ja ruskista broilersuikaleet, sen jälkeen siirrä ne odottamaan leikkuulaudalle. Lisää pannulle hieman öljyä ja kuulota paprikaa ja sipulia hetki. Lisää sitten tomaattimurska, ananaspalat, Kippari-juusto ja enchilada-mausteseos sekaan ja hauduttele muutamia minuutteja. Lopuksi heitä ruskistetut broilerit seokseen ja hauduta vielä pari minuuttia. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja voitele uunivuoka valmiiksi. Täytä tortillat ja nosta vuokaan taitos kohta alaspäin. Tee näin jokaiselle tortillalle. Lopuksi lisää cheddarkastike päälle ja muutamia Kippari-siivuja. Laita uuniin n.10-15 minuutiksi, niin että kuoret alkaa hieman rapistua ja saavat kauniin värin. Nosta sitten pois ja anna jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile joko pelkän raikkaan salaatin kera, tai isomman nälän yllättäessä kylkeen sopii loistavasti myös esim. ristikkoperunat.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.