Kirjolohilasagne

Kirjolohilasagne
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kirjolohilasagne

Kirjolohilasagne

Kalalasagne saa piristysruiskeen, kun käytät keskikerroksessa pinaatilla maustettuja lasagnelevyjä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
tekeytyminen
10 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 - 3 (250 g)
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
¾ dl
vehnäjauhoja
9 dl
1 prk (2 dl)
½ tl
jauhettua mustapippuria
400 g
savukirjolohta
1 dl
tuoretta tilliä
½ tl
suolaa
6
lasagnelevyä
3
pinaattilasagnelevyä

Pinnalle

n. 1 dl

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet voissa kattilassa.
  2. Lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Kaada joukkoon maito ohuena nauhana. Lisää myös ruokakerma. Kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
  3. Mausta kastike pippurilla ja suolalla. Lisää perattu, paloiteltu kala ja hienonnettu tilli.
  4. Levitä kastiketta uunivuoan pohjalle. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin - käytä keskikerroksessa pinaattilasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi kastiketta. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä. Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›