Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kirjolohilasagne

Kalalasagne saa piristysruiskeen, kun käytät keskikerroksessa pinaatilla maustettuja lasagnelevyjä.

Kirjolohilasagne
Kirjolohilasagne

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2-3  (250 g) sipulia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 15 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • ¾ dl vehnäjauhoja
  • 9 dl
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön paksumpi ruokakermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön paksumpi ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 400 g savukirjolohta
  • 1 dl tuoretta tilliä
  • ½ tl suolaa
  • 6 lasagnelevyä
  • 3 pinaattilasagnelevyä

Pinnalle


Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet voissa kattilassa.
  2. Lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Kaada joukkoon maito ohuena nauhana. Lisää myös ruokakerma. Kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
  3. Mausta kastike pippurilla ja suolalla. Lisää perattu, paloiteltu kala ja hienonnettu tilli.
  4. Levitä kastiketta uunivuoan pohjalle. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin - käytä keskikerroksessa pinaattilasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi kastiketta. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä. Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal
Proteiini 6,7 g
Hiilihydraatti 7,7 g
Rasva 8,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search