Kirjolohiwokki

Kirjolohiwokki

20 min
helppo
101 kcal / 100g
2
3

Nopea arkiruoka syntyy marinoiduista kirjolohisuikaleista ja kasviksista. Tarjoa wokin kanssa keitettyä riisiä tai nuudeleita.

Ainekset

3 annosta
1 pussi (500 g)
kasvissekoitusta tai juureskuutioita
1 rkl
1 tl
sitruunapippuria
1 pkt (300 g)
marinoituja kirjolohisuikaleita
1 prk (200 g)
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
1 dl
kevätsipulia tai tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Paista kasvikset Oivariinissa tilavassa paistinpannussa. Ripota kasviksille sitruunapippuri, sekoittele. Kypsennä n. 7 min.
  2. Vedä kasvikset puuhaarukalla pannun toiselle reunalle ja lisää toiselle reunalle kalasuikaleet. Kypsennä n. 3 min.
  3. Kun ainekset ovat kypsiä, sekoita ne ja lisää crème fraîche sekä halkaistut tomaatit. Kuumenna. Tarkista suola.
  4. Koristele vihersilpulla. Tarjoa halutessasi lisänä keitettyä riisiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
56 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)