Kolmen rahkan pasha

Kolmen rahkan pasha

12 h 10 min
helppo
197 kcal / 100g
3
2

Perinteinen pääsiäisjälkiruoka valmistuu vaivattomasti Valion maustetuilla rahkoilla.

Ainekset

8 annosta
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
¾ dl
pistaasipähkinöitä
¾ dl
keltaisia rusinoita

Koristeluun

hedelmiä , esim. persikkaa tai appelsiinia

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki rahkat.
  2. Hienonna pistaasipähkinät ja rusinat.
  3. Yhdistä kaikki aineet.
  4. Vuoraa suodatinpussilla kahvisuodatin (koko 4). Kaada seos siihen. (Voit käyttää myös pasha- tai juustomuottia.) Peitä kelmulla ja laita valumaan kannun tai muun astian päälle. Nosta jääkaappiin yön ajaksi.
  5. Kumoa lautaselle. Poista suodatinpaperi.
  6. Koristele. Nauti jälkiruokana tai kahvin kera pullan päällä.

Vinkki

* Voit tehdä makusi mukaan pashan esim. myös pelkällä sitruunarahkalla tai sitruuna- ja vaniljarahkalla tai vanilja- ja appelsiinirahkalla. Yhteen normaalikokoiseen suodattimeen mahtuu valumaan 3 prk (à 200 g) maustettua rahkaa.* Voit tarjota pashaa myös valuttamattomana. Anna makujen tekeytyä hetkisen jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)