Kolmen rahkan pasha

Kolmen rahkan pasha
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kolmen rahkan pasha

Kolmen rahkan pasha

Perinteinen pääsiäisjälkiruoka valmistuu vaivattomasti Valion maustetuilla rahkoilla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
muut
12 h
Yhteensä
12 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
1 prk (200 g)
¾ dl
pistaasipähkinöitä
¾ dl
keltaisia rusinoita

Koristeluun

hedelmiä , esim. persikkaa tai appelsiinia

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki rahkat.
  2. Hienonna pistaasipähkinät ja rusinat.
  3. Yhdistä kaikki aineet.
  4. Vuoraa suodatinpussilla kahvisuodatin (koko 4). Kaada seos siihen. (Voit käyttää myös pasha- tai juustomuottia.) Peitä kelmulla ja laita valumaan kannun tai muun astian päälle. Nosta jääkaappiin yön ajaksi.
  5. Kumoa lautaselle. Poista suodatinpaperi.
  6. Koristele. Nauti jälkiruokana tai kahvin kera pullan päällä.
Vinkki

Vinkki

* Voit tehdä makusi mukaan pashan esim. myös pelkällä sitruunarahkalla tai sitruuna- ja vaniljarahkalla tai vanilja- ja appelsiinirahkalla. Yhteen normaalikokoiseen suodattimeen mahtuu valumaan 3 prk (à 200 g) maustettua rahkaa.* Voit tarjota pashaa myös valuttamattomana. Anna makujen tekeytyä hetkisen jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›