Kolmen sipulin kermainen keitto

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Kolmen sipulin kermainen keitto

Kolmen sipulin kermainen keitto

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Kolmen sipulin kermainen keitto

Nopea ja maukas sipulikeitto saa ruokaisuutta leipäkrutongeista. http://www.terhinkeittiossa.blogspot.fi/2014/02/herkkuruokaa-helposti-valio-crea.html

4 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

1 l
Kasvislientä
3 kpl
Isoa keltasipulia
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 rkl
Voita
2 ½ dl
Paahtoleipää
Korianteria
suolaa
mustapippuria

Ohje

  1. Leikkaa sipulit ohuiksi siivuiksi ja purista valkosipulipuristimella valkosipulit. Freesaa sipuleita voissa miedolla lämmöllä kunnes pehmenevät. Kaada joukkoon kasvisliemi sekä lisää mausteet. Anna poreilla miedolla lämmöllä noin viisitoista minuuttia. Lisää joukkoon kolmen sipulin kerma ja anna poreilla vielä noin viisitoista minuuttia tai kunnes sipulit ovat pehmenneet. Leikkaa paahtoleivistä kantit pois ja leikkaa kuutioiksi. Paahda kuumalla pannulla ilman rasvaa kunnes paahtoleipäkuutiot saavat väriä pintaan. Mausta suolalla. Annostele keitto lautaselle ja ripottele päälle paahtoleipäkrutonkeja sekä hieman korianteria.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.