Kolmen yrtin pizzapannari

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Kolmen yrtin pizzapannari

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

30 min

Yrttinen ruokakerma antaa pannaripohjaan todella hyvän ja pizzamaisen maun. Pizzapannari on todella nopea ja helppo valmistaa. Se maistuu ilta- tai välipalana, ja sunnuntaibrunssillakin se on kiva tarjottava. http://maistuisvarmaansullekin.blogspot.fi/

Ainekset

2 ½ dl
Valio Crea® ruokakerma kolme yrttiä UHT laktoositon
1 ½ dl
vehnäjauhoja
2 kpl
kananmunaa
ripaus suolaa
3 rkl
tomaattikastiketta
50 g
kinkkusuikaleita
muutama suolakurkun siivu
1 kpl
säilykepersikan puolikasta
2 dl
muutama säilötty pepperoni

Ohje

  1. Sekoita keskenään tasaiseksi Valio Crea kolmen yrtin -ruokakerma ja vehnäjauhot. Riko joukkoon kananmunat ja vispaa taikina tasaiseksi. Sekoita joukkoon ripaus suolaa. Kaada pannaritaikina voideltuun piirakkavuokaan ja kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja levitä pohjalle tomaattikastiketta. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, suolakurkun siivut, paloiteltu persikka sekä juustoraaste. Jatka kypsentämistä uunissa vielä n. 15 minuuttia, kunnes pannaripohja on kypsynyt ja pinta saanut väriä. Ota vuoka uunista ja laita päälle vielä muutama pepperoni.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö