Kookos-katkarapukeitto

Kookos-katkarapukeitto

Aasialaishenkinen keitto valmistuu nopeasti ja siinä maistuvat chili, inkivääri ja kookos.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 tl
tuoretta chiliä
1 rkl
tuoretta inkivääriä
200 g
kaalia , valko- tai punakaalia
½ (100 g)
fenkolia
10 cm:n pala
purjoa
1 rkl
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 rkl
kalakastiketta esim. Santa Maria
150 g
sokeriherneitä
180 g
katkarapuja
1 prk (2,5 dl)
3 rkl
tuoretta korianteria
1
limen mehu

Ohje

  1. Poista chilistä siemenet ja kuori inkivääri. Hienonna ne. Suikaloi kaali, fenkoli ja purjo.
  2. Kuullota chili ja inkivääri ja kasvikset Oivariini rasvassa kattilassa.
  3. Lisää vesi, liemikuutio ja kalakastike. Anna kiehua 10 min.
  4. Lisää herneet, sulatetut, valutetut katkaravut ja kermainen kookos. Anna kiehahtaa.
  5. Viimeistele hienonnetulla yrtillä ja limemehulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
45 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)