
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-7 (700 g) omenaa
- 2 dl (100 g) puolukoita
- ½ dl sokeria
Päälle
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 1¼ dl vehnäjauhoja
- 2 dl kookoshiutaleita
-
¼ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Tarjoiluun
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi kuoritut omenat ja pane ne laakeaan piirasvuokaan. Lisää puolukat ja sokeri. Sekoita. Paista seosta 200 asteessa n. 15 min.
- Sekoita pehmeään voihin muut ainekset. Levitä seosta esipaistetun paistoksen päälle isoina nokareina. Jatka paistamista 20 min, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa paistoksen kanssa vaniljakastiketta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
20,2 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa