Kookoskinuski ja marjamämmi

Kookoskinuski ja marjamämmi

Kuuma kookoskinuski maistuu hieman yllättävän makuparin eli mämmin kanssa. Kuuman jälkiruokakastikkeen vastapariksi jälkiruoassa tarjotaan jäisiä, murskattuja marjoja.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (2,5 dl)
1 dl
fariinisokeria
500 g
Kymppi Marja Mämmiä
tai mämmiä
150 - 200 g
kotimaisia pakastemarjoja
kookoshiutaleita - tai lastuja

Ohje

  1. Keitä kermaista kookosta ja fariinisokeria kattilassa 13 - 15 min välillä sekoittaen, kunnes se on sopivan paksua.
  2. Lusikoi sillä aikaa mämmi tarjoiluastioihin.
  3. Hienonna jäiset pakastemarjat blenderissä nopeasti ja nostele marjamurska mämmiannosten päälle.
  4. Valuta päälle lämmintä kookoskinuskia.
  5. Koristele kookoshiutaleilla tai -lastuilla.

Vinkki

Kookoskinuskin voi tarjota myös haaleana tai kylmänä. Jäähtyessään kastike sakenee. Jos käytät annoksessa tuoreita marjoja, kylmä kastike sopii annokseen mainiosti.Käytä kookoskinuskia myös muissa jälkiruoissa, kuten jäätelöannoksissa tai hedelmäsalaatissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
3 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)