Kookoslohi nyyteissä

Kookoslohi nyyteissä

1 h 5 min
keskitaso
131 kcal / 100g
0
0

Hauska tapa valmistaa ruokaa on kypsentää se folionyyteissä. Nyyttejä voi valmistaa myös grillissä. Kokeile vaikka tätä kalaruokaa tai muita nyyttiohjeitamme.

Ainekset4 annosta

4 annosta
750 g
kirjolohifileetä
¼ tl
suolaa
3 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1 iso
paprika
1
sipuli
1 tlk (n. 300 g)
säilykemaissia
1 prk (2,5 dl)

Pinnalle

2 - 4 rkl
tuoretta korianteria , persiljaa tai ruohosipulia
limetin lohkoja

Ohje

  1. Poista kalafileestä ruodot. Leikkaa fileestä ohuita, nahattomia siivuja. Ripota niille suolaa ja lisää chilikastike. Sekoittele, jotta kala maustuu.
  2. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 reilunkokoista, neliönmuotoista palaa. Aseta leivinpaperipalat alumiinifolioiden päälle. Jaa lohipalat paperien päälle.
  3. Kuutioi paprika ja sipuli, valuta maissi. Lisää ne kalapaloille. Nosta folion reunoja ylöspäin ja kaada kermainen kookos paketteihin. Sulje nyytit.
  4. Paista 225 asteessa n. 35 min tai kunnes kypsiä. Ripota pinnalle haluamaasi vihersilppua ennen tarjoilua. Purista pinnalle halutessasi vielä tuoretta limemehua.

Vinkki

Voit valmistaa ruoan myös uunivuoassa. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)