Koskenlaskijainen quesadilla

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

Koskenlaskijainen quesadilla

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

30 min

Koskenlaskijainen quesadilla on suussasulavan pehmeää nopsakkaa arkiherkkua. Sen voi myös helposti napata mukaansa evääksi työpaikalle tai harrastuksiin. Luojana toimi: Tyrniä ja tyrskyjä http://tyrniajatyrskyja.blogspot.fi/

Ainekset

250 g
Valio Koskenlaskija® sipuli-ruohosipuli sulatejuusto
4 kpl
Vehnätortilla
2 kpl
Pekoni paketti
2 kpl
Sipuli
1 kpl
Paprika punainen
½ dl
Kerma
6 kpl
Kananmuna
2 dl
Juustoraaste
2 tl
Valkosipulijauhe
2 tl
Välimeren yrttimauste
Musta pippuri
Suola
Oliiviöljy

Ohje

  1. Kuutioidaan sipuli ja paprika. Puolitetaan pekonit. Sekoitetaan munat kulhossa ja lisätään kerma, valkosipuli, yrttimauste, musta pippuri sekä suolaa. Siivutetaan Koskenlaskija. Paistetaan sipuli ja paprikat pannulla oliiviöljyssä sopivan pehmeiksi, siirretään lautaselle odottaman. Paistetaan pekoni pannulla kypsiksi ja siirretään odottamaan. Kaadetaan osa pekonin rasvasta pois ja paistetaan lopussa rasvassa kananmunaseos sopivaksi kokkeliksi. Tyhjennetään pannu. Laitetaan tortilla kuivalle pannulle ja levitetään toiselle puolelle paprikaa ja sipulia, juustoraastetta, Koskenlaskija-siivuja, munakokkelia sekä pekonia. Käännetään tortillan toinen puoli päälle, niin että saadaan puolikuun muotoinen quesadilla. Paistetaan kuumalla pannulla molemmin puolin kunnes juusto sulaa pehmeäksi massaksi. Leikataan valmiit quesadillat kolmeen osaan ja nautitaan lämpimänä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö