Koskenlaskijan Pasta alla Norma

Reseptiyhteistyö: Koskenlaskija® reseptit

Koskenlaskijan Pasta alla Norma

Koskenlaskijan Pasta alla Norma

Reseptiyhteistyö Koskenlaskija® reseptit

Koskenlaskijan Pasta alla Norma

Munakoison, tomaatin ja juuston liitosta syntynyt Pasta alla Norma on Sisilian lahja kaikille pastafaneille ja kiireisille kotikokeille. Luoja: Pumpkin Jam http://pumpkin-jam.blogspot.fi/

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

300 g
Kuivapasta
400 g
Munakoiso
Oliiviöljy paistamiseen
3 kpl
Valkosipulin kynsi
400 g
Tölkkitomaatti
1 nippu
Tuore basilika
125 g
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuusto
Rouhittu mustapippuri
Suola

Ohje

  1. Laita pastavesi kuumenemaan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko munakoiso peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele Valio Koskenlaskija -sulatejuusto pienehköiksi kuutioiksi. Kuumenna pannussa reiluhko määrä oliiviöljyä. Lisää pannuun munakoisot ja valkosipulit. Paista koko ajan sekoitellen noin 5 minuuttia kunnes munakoisot ovat ruskistuneet. Kaada päälle tölkkitomaatit. Anna kastikkeen haututa kunnes pasta on kypsynyt al denteksi. Valuta pasta. Nosta kastikepannu pois liedeltä. Sekoita pasta, kastike ja Valio Koskenlaskija -sulatejuusto keskenään. Revi joukkoon runsaasti tuoretta basilikaa. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.