Koskenlaskijan sienikeitto

Koskenlaskijan sienikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Koskenlaskijan sienikeitto

Koskenlaskijan sienikeitto

Sienikeitto on tyypillinen syksyn ruoka, mutta kaupoista löytyy tuoreita sieniä ympäri vuoden. Toki voit hyödyntää myös pakastettuja tai kuivattuja sieniä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 l (400 g)
tuoreita sieniä esim. siitakesieniä, kantarelleja, tatteja tai herkkusieniä
1
sipuli
1 rkl
4 rkl
vehnäjauhoja
1 ¼ l
kanalientä tai kasvislientä
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoa

tai 1 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
mustapippuria myllystä
1 dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Puhdista sienet ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna sipuli. Paista niitä kattilassa, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle liemi.
  2. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 10 min. Jos käytät sulatejuustopalaa, kuutioi se. Lisää sulatejuusto ja sekoita, kunnes tasaista. Mausta tarvittaessa pippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua persiljaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›