
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
Mansikkasalsa
- 250 g mansikoita
- ½ tl mustapippurirouhetta
- 2 rkl tuoretta minttua tai basilikaa
- 3 rkl sokeria
- 2 rkl cointreau-likööriä
Koristeeksi
- 0 kg mintunlehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa. Leikkaa mansikat pieniksi kuutioiksi kulhoon. Sekoita joukkoon loput aineet, lisää yrtti hienonnettuna. Anna maustua 30 min. Voit terästää makua halutessasi liköörillä.
- Leikkaa kotijuusto viipaleiksi jälkiruokalautasille. Nostele päälle mansikkasalsaa juuri ennen tarjoilua. Koristele mintun lehdillä.
- Tarjoa jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
12 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mintunlehtiä