Kotijuusto & mansikkasalsa

Kotijuusto & mansikkasalsa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kotijuusto & mansikkasalsa

Kotijuusto & mansikkasalsa

Tuoreista mansikoista ja kotijuustosta valmistettu helppo jälkiruoka päättää aterian.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (250 g)

Mansikkasalsa

5 dl
mansikoita
½ tl
mustapippurirouhetta
2 rkl
tuoretta minttua tai basilikaa
3 rkl
sokeria
2 rkl
cointreau-likööriä

Koristeeksi

mintunlehtiä

Ohje

  1. Valmista ensin salsa. Leikkaa mansikat pieniksi kuutioiksi kulhoon. Sekoita joukkoon loput aineet, lisää yrtti hienonnettuna. Anna maustua 30 min. Voit terästää makua halutessasi liköörillä.
  2. Leikkaa kotijuusto viipaleiksi jälkiruokalautasille. Nostele päälle mansikkasalsaa juuri ennen tarjoilua. Koristele mintun lehdillä.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›