Kotijuusto & mansikkasalsa

Kotijuusto & mansikkasalsa

Tuoreista mansikoista ja kotijuustosta valmistettu helppo jälkiruoka päättää aterian.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (250 g)

Mansikkasalsa

5 dl
mansikoita
½ tl
mustapippurirouhetta
2 rkl
tuoretta minttua tai basilikaa
3 rkl
sokeria
2 rkl
cointreau-likööriä

Koristeeksi

mintunlehtiä

Ohje

  1. Valmista ensin salsa. Leikkaa mansikat pieniksi kuutioiksi kulhoon. Sekoita joukkoon loput aineet, lisää yrtti hienonnettuna. Anna maustua 30 min. Voit terästää makua halutessasi liköörillä.
  2. Leikkaa kotijuusto viipaleiksi jälkiruokalautasille. Nostele päälle mansikkasalsaa juuri ennen tarjoilua. Koristele mintun lehdillä.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
213 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)