Hyppää sisältöön
Kotijuusto & mansikkasalsa

Kotijuusto & mansikkasalsa

Tuoreista mansikoista ja kotijuustosta valmistettu helppo jälkiruoka päättää aterian.

Kotijuusto & mansikkasalsa

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rasia (250 g)
    Valio Eila® kotijuustoa
    Valio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
    Valio kotijuusto e250 g laktoositon

Mansikkasalsa

  • 250 g mansikoita
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 rkl tuoretta minttua tai basilikaa
  • 3 rkl sokeria
  • 2 rkl cointreau-likööriä

Koristeeksi

  • 0 kg mintunlehtiä

Ohje

  1. Valmista ensin salsa. Leikkaa mansikat pieniksi kuutioiksi kulhoon. Sekoita joukkoon loput aineet, lisää yrtti hienonnettuna. Anna maustua 30 min. Voit terästää makua halutessasi liköörillä.
  2. Leikkaa kotijuusto viipaleiksi jälkiruokalautasille. Nostele päälle mansikkasalsaa juuri ennen tarjoilua. Koristele mintun lehdillä.
  3. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 12 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mintunlehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi