Kotijuusto-marjapaistos

Kotijuusto-marjapaistos
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kotijuusto-marjapaistos

Kotijuusto-marjapaistos

Kermaisen pehmeä juusto-marjapaistos kruunataan rapealla ruismuruseoksella. Nauti tämä herkku lämpimänä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
1 dl
2 tl
sokeria
1
vaniljatanko tai 1/4 tl vaniljajauhetta
150 g ( 3 dl)
vadelmia ja/tai karhunvatukoita
1 tl
perunajauhoja
1 rkl
vaahterasiirappia
75 g
½ dl
sokeria
2 dl
ruishiutaleita

Ohje

  1. Murenna kotijuusto paloiksi uunivuoan pohjalle. Kaada päälle kerma. Mausta 1 tl:lla sokeria ja halkaistusta tangosta kaavituilla vaniljasiemenillä tai vaniljajauheella..
  2. Sekoita marjojen joukkoon 1 tl sokeria ja perunajauho. Lusikoi marjat vuokaan. Valuta päälle vaahterasiirappia.
  3. Nypi voi, sokeri ja ruishiutaleet kulhossa tasaiseksi. Levitä tasaisesti marjojen päälle.
  4. Paista uunin ala-/keskiosassa 225 asteessa 30 min.
  5. Tarjoa lämpimänä jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.