Kotijuusto-marjapaistos

Kotijuusto-marjapaistos
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kotijuusto-marjapaistos

Kotijuusto-marjapaistos

Kermaisen pehmeä juusto-marjapaistos kruunataan rapealla ruismuruseoksella. Nauti tämä herkku lämpimänä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
1 dl
2 tl
sokeria
1
vaniljatanko tai 1/4 tl vaniljajauhetta
150 g ( 3 dl)
vadelmia ja/tai karhunvatukoita
1 tl
perunajauhoja
1 rkl
vaahterasiirappia
75 g
½ dl
sokeria
2 dl
ruishiutaleita

Ohje

  1. Murenna kotijuusto paloiksi uunivuoan pohjalle. Kaada päälle kerma. Mausta 1 tl:lla sokeria ja halkaistusta tangosta kaavituilla vaniljasiemenillä tai vaniljajauheella..
  2. Sekoita marjojen joukkoon 1 tl sokeria ja perunajauho. Lusikoi marjat vuokaan. Valuta päälle vaahterasiirappia.
  3. Nypi voi, sokeri ja ruishiutaleet kulhossa tasaiseksi. Levitä tasaisesti marjojen päälle.
  4. Paista uunin ala-/keskiosassa 225 asteessa 30 min.
  5. Tarjoa lämpimänä jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›