
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 tl sokeria
- 1 vaniljatanko
- 3 dl (150 g) vadelmia ja/tai karhunvatukoita
- 1 tl perunajauhoja
- 1 rkl vaahterasiirappia
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl sokeria
- 2 dl ruishiutaleita
Jaa resepti
Ohje
- Murenna kotijuusto paloiksi uunivuoan pohjalle. Kaada päälle kerma. Mausta 1 tl:lla sokeria ja halkaistusta tangosta kaavituilla vaniljasiemenillä tai vaniljajauheella..
- Sekoita marjojen joukkoon 1 tl sokeria ja perunajauho. Lusikoi marjat vuokaan. Valuta päälle vaahterasiirappia.
- Nypi voi, sokeri ja ruishiutaleet kulhossa tasaiseksi. Levitä tasaisesti marjojen päälle.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 225 asteessa 30 min.
- Tarjoa lämpimänä jälkiruoaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
247 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
16,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa