Kotijuusto-melonisalaatti

Kotijuusto-melonisalaatti
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kotijuusto-melonisalaatti

Kotijuusto-melonisalaatti

Lähi-idän henkeä myötäilevä melonisalaatti voidaan tarjota alkuruokana, lounaana tai lisukesalaattina.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
bulguria
½ dl
vettä
2 tl
kasvisliemifondia
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sitruunamehua
200 g
vesimelonia
200 g
cantaloupemelonia
1 pkt (250 g)
1
granaattiomena
200 g
salaattisekoitusta

Päälle

oliiviöljyä
vaaleaa balsamiviinietikkaa
mustapippuria myllystä
sormisuolaa

Ohje

  1. Mittaa bulgur, vesi ja fondi pieneeen kasariin tai kattilaan. Halutessasi voit korvata fondin ripauksella suolaa. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita kypsän bulgurin joukkoon oliiviöljy ja sitruunamehu.
  3. Paloittele melonit ja kotijuusto. Irrota granaattiomenasta siemenet lusikalla.
  4. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille tai lautaselle. Levitä päälle melonit, kotijuusto ja bulgur.
  5. Valuta salaatille makusi mukaan oliiviöljyä ja pirskota päälle hieman balsamiviinietikkaa. Mausta.
  6. Koristele granaattiomenan siemenillä.
  7. Tarjoa alkuruokana, kevyenä lounaana tai lisukesalaattina esim. grillivartaiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›