
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 rkl bulguria
- ½ dl vettä
- 2 tl kasvisliemifondia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl sitruunamehua
- 200 g vesimelonia
- 200 g cantaloupemelonia
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 1 granaattiomena
- 200 g salaattisekoitusta
Päälle
- 0 kg oliiviöljyä
- 0 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa bulgur, vesi ja fondi pieneeen kasariin tai kattilaan. Halutessasi voit korvata fondin ripauksella suolaa. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita kypsän bulgurin joukkoon oliiviöljy ja sitruunamehu.
- Paloittele melonit ja kotijuusto. Irrota granaattiomenasta siemenet lusikalla.
- Levitä salaattisekoitus laakealle vadille tai lautaselle. Levitä päälle melonit, kotijuusto ja bulgur.
- Valuta salaatille makusi mukaan oliiviöljyä ja pirskota päälle hieman balsamiviinietikkaa. Mausta.
- Koristele granaattiomenan siemenillä.
- Tarjoa alkuruokana, kevyenä lounaana tai lisukesalaattina esim. grillivartaiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
- vaaleaa balsamiviinietikkaa
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa