Kotijuusto-mustikkasalaatti

Kotijuusto-mustikkasalaatti
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kotijuusto-mustikkasalaatti

Kotijuusto-mustikkasalaatti

Kesän paras salaatti tehdään sesongin raaka-aineista. Pehmeä Kotijuusto tuo salaattiin ruokaisuutta. Kepeä ja kauniin värinen mustikkavinegretti on loistokastike kesän salaatteihin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
65 g
salaattisekoitusta
1 -2
avomaankurkkua
2
nektariini
1 pkt (250 g)
100 g
mustikkaa

Mustikkavinegretti

2 rkl
2 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 tl
juoksevaa hunajaa
suolaa ja pippuria myllystä

Ohje

  1. Levitä salaattisekoitus tarjoiluastialle. Pilko kurkku ja nektariinit, lisää salaatin päälle.
  2. Valuta kotijuusto ja revi juusto salaatille. Viimeistele mustikoilla.
  3. Valmista vinegretti sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.