
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 65 g salaattisekoitusta
- 1 -2 avomaankurkkua
- 2 nektariini
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 100 g mustikkaa
Mustikkavinegretti
-
2 rkl
Valio Hedelmätarha® luomumustikkamehuaValio Hedelmätarha® luomumustikkamehu maistuu raikkaalta ja kotoisalta. Laadukas ja herkullinen aamiais- ja välipalajuoma sisältää mustikkamehua…
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä salaattisekoitus tarjoiluastialle. Pilko kurkku ja nektariinit, lisää salaatin päälle.
- Valuta kotijuusto ja revi juusto salaatille. Viimeistele mustikoilla.
- Valmista vinegretti sekoittamalla ainekset hyvin keskenään. Tarjoile salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä