
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 paprikaa
-
1 rasia (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 1 dl lehtipersiljaa
- 10 varrellisia kapriksia
Kastike
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise paprikat, poista siemenet. Nosta paprikat uunivuokaan kupera puoli ylös päin. Kuumenna uunissa 250 asteessa n. 15 min, kunnes kuoret ovat mustuneet
- Laita paprikat kannelliseen kulhoon tai muovipussiin. Anna jäähtyä. Poista kuori
- Suikaloi paprikat ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Revi tai leikkaa juusto pieniksi paloiksi. Viipaloi osa kapriksista ja jätä osa kokonaisiksi, lisää salaattiin. Viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa salaatin kanssa. Voit kaataa kastikkeen myös salaatin päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa