Kotijuusto-paprikasalaatti

Kotijuusto-paprikasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kotijuusto-paprikasalaatti

Kotijuusto-paprikasalaatti

Paahdetut paprikat ja kotijuusto ovat lyömätön yhdistelmä. Tarjoa tätä salaattia esimerkiksi grillatun lihan lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
15 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
paprikaa
1 rasia (250 g)
1 dl
lehtipersiljaa
n. 10 kpl
varrellisia kapriksia

Kastike

2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
mustapippuria myllystä
suolaa

Ohje

  1. Halkaise paprikat, poista siemenet. Nosta paprikat uunivuokaan kupera puoli ylös päin. Kuumenna uunissa 250 asteessa n. 15 min, kunnes kuoret ovat mustuneet
  2. Laita paprikat kannelliseen kulhoon tai muovipussiin. Anna jäähtyä. Poista kuori
  3. Suikaloi paprikat ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Revi tai leikkaa juusto pieniksi paloiksi. Viipaloi osa kapriksista ja jätä osa kokonaisiksi, lisää salaattiin. Viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.
  4. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa salaatin kanssa. Voit kaataa kastikkeen myös salaatin päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.