Kotijuusto-paprikasalaatti

Kotijuusto-paprikasalaatti

30 min
keskitaso
127 kcal / 100g
1
2

Paahdetut paprikat ja kotijuusto ovat lyömätön yhdistelmä. Tarjoa tätä salaattia esimerkiksi grillatun lihan lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
2
paprikaa
1 rasia (250 g)
1 dl
lehtipersiljaa
n. 10 kpl
varrellisia kapriksia

Kastike

2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
mustapippuria myllystä
suolaa

Ohje

  1. Halkaise paprikat, poista siemenet. Nosta paprikat uunivuokaan kupera puoli ylös päin. Kuumenna uunissa 250 asteessa n. 15 min, kunnes kuoret ovat mustuneet
  2. Laita paprikat kannelliseen kulhoon tai muovipussiin. Anna jäähtyä. Poista kuori
  3. Suikaloi paprikat ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Revi tai leikkaa juusto pieniksi paloiksi. Viipaloi osa kapriksista ja jätä osa kokonaisiksi, lisää salaattiin. Viimeistele tuoreella lehtipersiljalla.
  4. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa salaatin kanssa. Voit kaataa kastikkeen myös salaatin päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
203 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)