
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kerä lehtisalaattia
- 1 nippu retiisejä
- 1 kurkku
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
-
1 ruukku
ruohosipulia
- 1 kevätsipulin varsia
Voit kokeilla myös
Kermaviilikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1-2 rkl makeaa sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Revi huuhdottu ja kuivattu salaatti vadille. Leikkaa retiisit viipaleiksi. Halkaise kurkku, poista siemenet lusikalla ja viipaloi.
- Viipaloi juusto. Hienonna ruoho- tai kevätsipuli. Kokoa salaatti kerroksittain salaattipedille. Asettele päälle juustoviipaleet ja viimeistele ruohosipulilla.
- Sekoita kermaviiliin muut aineet. Tarjoa salaatin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
58 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa