Pizza mielletään usein rasvaiseksi ja epäterveelliseksi ruoaksi. Tällä ohjeella valmistat herkullisen, kevyemmän version klassikko Pizza Margheritasta. Ohjeessa käytetään mausteena aromikasta rosmariinia, mutta sen voi halutessaan korvata basilikalla esikuvansa tavoin.
Pohja | |
---|---|
2 dl | vettä |
½ pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
¾ tl | suolaa |
5 dl | spelttijauhoja |
Päälle | |
1 prk (400 g) | tomaattikastiketta , esim. Barilla basilico |
1 pkt (250 g) | |
2 vartta | tuoretta rosmariinia |
2 rkl | oliiviöljyä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.