Kotijuusto-savukalasalaatti

Kotijuusto-savukalasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kotijuusto-savukalasalaatti

Kotijuusto-savukalasalaatti

Kotijuusto yllättää monipuolisuudellaan. Kotijuusto-savukalasalaatti on Suomen kesään sopiva perinteisten makujen salaatti. 

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (250 g)
250 g
savukalaa
½
kurkkua
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
vesikrassia

Kastike

1 dl
extra virgin oliiviöljyä
2 rkl
1 tl
Dijon-sinappia
ripaus
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Valuta ja viipaloi juusto. Perkaa ja paloittele savukala. Kuutioi kurkku ja tomaatit. Revi salaatti.
  2. Kokoa ainekset salaatiksi laakealle vadille.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›