Kotijuusto-savukalasalaatti

Kotijuusto-savukalasalaatti

15 min
helppo
181 kcal / 100g
0
1

Kotijuusto yllättää monipuolisuudellaan. Kotijuusto-savukalasalaatti on Suomen kesään sopiva perinteisten makujen salaatti. 

Ainekset

4 annosta
1 rasia (250 g)
250 g
savukalaa
½
kurkkua
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
vesikrassia

Kastike

1 dl
extra virgin oliiviöljyä
2 rkl
1 tl
Dijon-sinappia
ripaus
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Valuta ja viipaloi juusto. Perkaa ja paloittele savukala. Kuutioi kurkku ja tomaatit. Revi salaatti.
  2. Kokoa ainekset salaatiksi laakealle vadille.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
16 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)