Kotijuusto-savukalasalaatti

Kotijuusto-savukalasalaatti

Kotijuusto yllättää monipuolisuudellaan. Kotijuusto-savukalasalaatti on Suomen kesään sopiva perinteisten makujen salaatti. 

15 min
helppo
181 kcal / 100g
0
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rasia (250 g)
250 g
savukalaa
½
kurkkua
½ rasiaa (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
vesikrassia

Kastike

1 dl
extra virgin oliiviöljyä
2 rkl
1 tl
Dijon-sinappia
ripaus
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Valuta ja viipaloi juusto. Perkaa ja paloittele savukala. Kuutioi kurkku ja tomaatit. Revi salaatti.
  2. Kokoa ainekset salaatiksi laakealle vadille.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›