
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 4 isoa tomaattia
- 1 ruukku basilikaa
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 0 kg oliiviöljyä
- 0 kg suolaa
- 0 kg vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi tai lohko tomaatit. Valuta juusto talouspaperin päällä. Leikkaa juusto viipaleiksi, kuutioiksi tai kolmiopaloiksi
- Laita yrtit, oliiviöljy, etikka ja mausteet kapeaan astiaan. Sekoita sauvasekoittimella.
- Asettele juusto ja tomaatit salaattivadille tai tee annossalaatit.
- Viimeistele yrttiöljyllä ja rouhaise päälle vielä mustapippuria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
63 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
3 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
- suolaa
- vaaleaa balsamiviinietikkaa
- mustapippuria myllystä