Kotijuustociapatta

Kotijuustociapatta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kotijuustociapatta

Kotijuustociapatta

Näissä herkullisissa ja helpoissa leivissä yhdistyy avokadon ja kotijuuston suussasulava mehevyys.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
ciapattaa
1
basilikapestoa
salaattia
2
kypsää avokadoa
1 pkt (250 g)
1 rkl
limettimehua
½ rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa leipä ensin neljään osaan ja halkaise vielä palat puoliksi.
  2. Levitä paloille pestoa. Lisää täytteeksi salaatinlehtiä, limetillä maustettuja avokado- ja kotijuustoviipaleita sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja paina leipien toiset puolet kanneksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›