Kotijuustociapatta

Kotijuustociapatta

Näissä herkullisissa ja helpoissa leivissä yhdistyy avokadon ja kotijuuston suussasulava mehevyys.

10 min
helppo
203 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
ciapattaa
1
basilikapestoa
salaattia
2
kypsää avokadoa
1 pkt (250 g)
1 rkl
limettimehua
½ rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa leipä ensin neljään osaan ja halkaise vielä palat puoliksi.
  2. Levitä paloille pestoa. Lisää täytteeksi salaatinlehtiä, limetillä maustettuja avokado- ja kotijuustoviipaleita sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja paina leipien toiset puolet kanneksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
130 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›