
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ciapattaa
- 1 basilikapestoa
- 0 kg salaattia
- 2 kypsää avokadoa
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 1 rkl limettimehua
- ½ rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leipä ensin neljään osaan ja halkaise vielä palat puoliksi.
- Levitä paloille pestoa. Lisää täytteeksi salaatinlehtiä, limetillä maustettuja avokado- ja kotijuustoviipaleita sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla ja paina leipien toiset puolet kanneksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
15,1 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- salaattia
- suolaa
- mustapippuria myllystä