Hyppää sisältöön
Kotijuustociapatta

Kotijuustociapatta

Näissä herkullisissa ja helpoissa leivissä yhdistyy avokadon ja kotijuuston suussasulava mehevyys.

Kotijuustociapatta

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 ciapattaa
  • 1 basilikapestoa
  • 0 kg salaattia
  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 pkt (250 g)
    Valio Eila® kotijuustoa
    Valio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
    Valio kotijuusto e250 g laktoositon
  • 1 rkl limettimehua
  • ½ rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
  • ripaus suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa leipä ensin neljään osaan ja halkaise vielä palat puoliksi.
  2. Levitä paloille pestoa. Lisää täytteeksi salaatinlehtiä, limetillä maustettuja avokado- ja kotijuustoviipaleita sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja paina leipien toiset puolet kanneksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 15,1 g
Rasva 10,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • salaattia
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi