
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- ½ dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- ½ dl korppujauhoja
Harissa-dippi
-
2 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl harissa-tahnaa
- ¼ tl Dijon-sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista dippi sekoittamalla ainekset keskenään. Anna maustua peitettynä jääkaapissa sillä aikaa, kun valmistat kotijuustotikut.
- Leikkaa kotijuusto sormenvahvuisiksi tangoiksi. Leivitä tangot. Pyörittele ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
- Paista pannulla reilussa rypsiöljyssä keskilämmöllä, kunnes tikut saavat kauniin ruskean värin ja ovat pinnalta rapeita.
- Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy valuu pois. Tarjoa heti harissa-dipin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
153 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria