Kotijuustotikut & harissa-dippi

Kotijuustotikut & harissa-dippi

Lämpimät ja rapeat kotijuustotikut katoaa parempiin suihin silmän räpäyksessä. Kokeile vaikka!

30 min
keskitaso
153 kcal / 100g
3
10

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
½ dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
½ dl
korppujauhoja

Harissa-dippi

2 dl
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 tl
harissa-tahnaa
¼ tl
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Valmista dippi sekoittamalla ainekset keskenään. Anna maustua peitettynä jääkaapissa sillä aikaa, kun valmistat kotijuustotikut.
  2. Leikkaa kotijuusto sormenvahvuisiksi tangoiksi. Leivitä tangot. Pyörittele ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  3. Paista pannulla reilussa rypsiöljyssä keskilämmöllä, kunnes tikut saavat kauniin ruskean värin ja ovat pinnalta rapeita.
  4. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy valuu pois. Tarjoa heti harissa-dipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g
Kalsium
234 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)