Kotijuustotikut & harissa-dippi

Kotijuustotikut & harissa-dippi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kotijuustotikut & harissa-dippi

Kotijuustotikut & harissa-dippi

Lämpimät ja rapeat kotijuustotikut katoaa parempiin suihin silmän räpäyksessä. Kokeile vaikka!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (250 g)
½ dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
½ dl
korppujauhoja

Harissa-dippi

2 dl
½ tl
suolaa
ripaus
mustapippuria
1 tl
harissa-tahnaa
¼ tl
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Valmista dippi sekoittamalla ainekset keskenään. Anna maustua peitettynä jääkaapissa sillä aikaa, kun valmistat kotijuustotikut.
  2. Leikkaa kotijuusto sormenvahvuisiksi tangoiksi. Leivitä tangot. Pyörittele ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  3. Paista pannulla reilussa rypsiöljyssä keskilämmöllä, kunnes tikut saavat kauniin ruskean värin ja ovat pinnalta rapeita.
  4. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy valuu pois. Tarjoa heti harissa-dipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›