Kreikkalainen munakas

Kreikkalainen munakas

Erilaisilla täytteillä munakasta voi varioida loputtomiin. Kreikkalaisessa munakkaassa maistuvat salaattijuusto, paprika ja oliivit.

15 min
helppo
140 kcal / 100g
1
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
4
kananmunaa
4 rkl
¼ tl
suolaa

Päälle

1 prk (180 g)
½
keltainen paprika
½ dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
tuoretta oreganoa

Ohje

  1. Vatkaa munat kulhossa haarukalla, lisää maito ja mausteet.
  2. Kuumenna pannu, lisää Oivariini. Kun rasva on hiukan ruskistunut, lisää munakasseos pannulle. Vähennä lämpöä. Vedä kypsyvää seosta puuhaarukalla pohjaa pitkin pannun keskustaan päin.
  3. Kun munakas on melkein hyytynyt, lisää päälle täytteen ainekset. Anna kuumentua hetki kannen alla. Mausta halutessasi suolalla, pippurilla ja oreganolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›