Kreikkalainen pastasalaatti

Kreikkalainen pastasalaatti

Kreikkalainen pastasalaatti sopii niin syötäväksi lounaana kuin tarjottavaksi lisukkeenakin. Pastasalaatti maistuu sekä lämpimänä että kylmänä.

30 min
keskitaso
119 kcal / 100g
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
100 g
perhospastaa
1 pieni
punainen paprika
3 (225 g)
luumutomaattia
1 pieni
punasipuli
1 rkl
mustapippuria myllystä
suolaa
½ prk (à 180 g)
½ dl
basilikaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi sipuli. Paloittele paprika ja tomaatit. Paista ne kevyesti voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Siirrä pannu pois levyltä. Lisää kasvisten joukkoon pasta, juustokuutiot sekä hienonnettu basilika.
  4. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›