Kukkakaali-kesäkurpitsapannu

Kukkakaali-kesäkurpitsapannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kukkakaali-kesäkurpitsapannu

Kukkakaali-kesäkurpitsapannu

Voit valmistaa kukkakaali-kesäkurpitsapannua muurikassa. Nauti sellaisenaan kasvisruokana tai liharuuan tai makkaran lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 rkl
1 (600 g)
kukkakaali
4 - 5
kesäsipulia
1 - 2 (400 g)
kesäkurpitsaa
3 - 4
tomaattia
1 tl
suolaa
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Paista Oivariini rasvassa muurikassa tai paistokasarissa pieniksi nupuiksi paloiteltu kukkakaali ja ohueksi lohkotut sipulit. Hauduta sekoitellen kunnes kukkakaali alkaa pehmetä.
  2. Lisää paloitellut kesäkurpitsat ja aivan paistamisen loppuvaiheessa kuutioidut tai lohkotut tomaatit. Mausta suolalla.
  3. Lisää tuorejuusto. Kuumenna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
49 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›