Kukkakaali-kesäkurpitsapannu

Kukkakaali-kesäkurpitsapannu

Voit valmistaa kukkakaali-kesäkurpitsapannua muurikassa. Nauti sellaisenaan kasvisruokana tai liharuuan tai makkaran lisäkkeenä.

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 rkl
1 (600 g)
kukkakaali
4-5
kesäsipulia
1-2 (400 g)
kesäkurpitsaa
3-4
tomaattia
1 tl
suolaa
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Paista Oivariini rasvassa muurikassa tai paistokasarissa pieniksi nupuiksi paloiteltu kukkakaali ja ohueksi lohkotut sipulit. Hauduta sekoitellen kunnes kukkakaali alkaa pehmetä.
  2. Lisää paloitellut kesäkurpitsat ja aivan paistamisen loppuvaiheessa kuutioidut tai lohkotut tomaatit. Mausta suolalla.
  3. Lisää tuorejuusto. Kuumenna.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
49 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)