
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (600 g) kukkakaali
- 4-5 kesäsipulia
- 1-2 (400 g) kesäkurpitsaa
- 3-4 tomaattia
- 1 tl suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Jaa resepti
Ohje
- Paista Oivariini rasvassa muurikassa tai paistokasarissa pieniksi nupuiksi paloiteltu kukkakaali ja ohueksi lohkotut sipulit. Hauduta sekoitellen kunnes kukkakaali alkaa pehmetä.
- Lisää paloitellut kesäkurpitsat ja aivan paistamisen loppuvaiheessa kuutioidut tai lohkotut tomaatit. Mausta suolalla.
- Lisää tuorejuusto. Kuumenna.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
53 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa