Kukkakaali-porkkanakeitto

Kukkakaali-porkkanakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kukkakaali-porkkanakeitto

Kukkakaali-porkkanakeitto

Kukkakaalista ja porkkanasta valmistuu pehmeän makuinen sosekeitto.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 (750 g)
kukkakaali
1 (130 g)
porkkana
1 l
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 prk (2,5 dl)
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Puhdista, paloittele ja huuhdo kukkakaali ja kuori porkkana.
  2. Keitä kasvikset liemikuutiolla maustetussa vedessä kypsiksi, n. 15 min.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma. Kuumenna ja mausta.
Vinkki

Vinkki

* Lisää keiton päälle halutessasi Valio raejuustoa tai paahdettuja auringonkukansiemeniä. Voit käyttää myös sulatettuja, valutettuja katkarapuja (kuumenna ne nopeasti voissa pannulla ennen keiton päälle lisäämistä), hienonnettua kylmäsavulohta, kinkkua tai kylmäsavustettua naudanlihaa. Vähennä tällöin lisätyn suolan määrää. Voit myös paahtaa pannulla voissa pieniä ruisleipäkuutioita ja lisätä niitä keittoon* Mausta keitto varovasti, etteivät kasvisten hienot maut peity. Lisää halutessasi tuoretta kynteliä tai ripaus musta- tai valkopippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
26 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›