Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
17 min
Yhteensä
32 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
2.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso kananmuna
- 1¼ dl tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeri
- 2 dl makeuttamatonta päärynäsosetta
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 12 Amerikan muffinivuokaa
Kuorrutus
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 dl (125 g)
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- ½ dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Koristeeksi
- 12 vaahtokarkkeja
- 0 kg kotimaisia vadelmia tai värikkäitä karkkeja
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöinen muna ja sokeri. Lisää päärynäsose ja Oivariini seoksena. Lisää jauhot ja leivinjauhe siivilän läpi.
- Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa se muffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes kypsiä. Jäähdytä.
- Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, tomusokeri ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
- Jaa kuorrutus muffinineille ja levitä veitsellä pintaan.
- Leikkaa jokainen vaahtokarkki 4:ksi viipaleeksi saksilla. Muodosta niistä kukan terälehdet muffineille. Lisää keskustaan vadelma tai värikkäät hedelmäkarkit.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
35,6 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kotimaisia vadelmia