Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kuningatar-semifreddo

Upea semifreddo valmistuu vaivattomasti vähistä raaka-aineista. Kruunaa jälkiruoka kinuskikastikkeella ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Kuningatar-semifreddo
Kuningatar-semifreddo

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeluun

  • 0 kg marjoja
  • 0 kg valmista kinuskikastiketta
  • 0 kg paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Vatkaa vaniljakastike ja kerma kovaksi vaahdoksi kannumaisessa astiassa, näin vaahto syntyy nopeammin.
  2. Lisää maustettu rahka.
  3. Kumoa seos suorakaiteen muotoiseen, kelmutettuun vuokaan.
  4. Peitä vuoka ja anna pakastua max. n. 4 tuntia.
  5. Kumoa semifreddo ja poista kelmu.
  6. Koristele marjoilla, kinuskikastikkeella ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Vinkki

Semifreddo tarkoittaa puoliksi jäätynyttä. Jos semifreddon antaa jäätyä kokonaan, sen voi tarjota jäädykkeenä. Temperoi jäädykettä jääkaapissa n. tunti ennen tarjoilua, näin rakenne on miellyttävän pehmeä suutunnultaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 13,4 g
Rasva 11,4 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • marjoja
  • valmista kinuskikastiketta
  • paahdettuja mantelilastuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search