Kuningatar-semifreddo

Kuningatar-semifreddo

4 h 15 min
helppo
180 kcal / 100g
10
8

Upea semifreddo valmistuu vaivattomasti vähistä raaka-aineista. Kruunaa jälkiruoka kinuskikastikkeella ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Ainekset

6 annosta
1 prk (2,5 dl)
1 dl
2 prk (à 200 g )

Koristeluun

marjoja
valmista kinuskikastiketta
paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Vatkaa vaniljakastike ja kerma kovaksi vaahdoksi kannumaisessa astiassa, näin vaahto syntyy nopeammin.
  2. Lisää maustettu rahka.
  3. Kumoa seos suorakaiteen muotoiseen, kelmutettuun vuokaan.
  4. Peitä vuoka ja anna pakastua max. n. 4 tuntia.
  5. Kumoa semifreddo ja poista kelmu.
  6. Koristele marjoilla, kinuskikastikkeella ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Vinkki

Semifreddo tarkoittaa puoliksi jäätynyttä. Jos semifreddon antaa jäätyä kokonaan, sen voi tarjota jäädykkeenä. Temperoi jäädykettä jääkaapissa n. tunti ennen tarjoilua, näin rakenne on miellyttävän pehmeä suutunnultaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)