Kuningatarjuusto

Kuningatarjuusto

Kotijuustolla voi myös herkutella jälkiruokana. Kuningatarjuusto on malja täynnä tuoreita marjoja ja perinteistä kotijuustoa. 

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 dl
vadelmia
sokeria
1 pkt (250 g)
1 dl
mustikoita
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella. Paseeraa sose siivilän läpi. Sokeroi sose.
  2. Laita valutettu juusto tarjolle vadille. Lusikoi viereen vadelmakastiketta ja koristele mustikoilla sekä halutessasi sitruunamelissan lehdillä.
  3. Voit myös viipaloida tai kuutioida juuston valmiiksi ja tehdä jokaiselle valmiit annokset

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
231 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›