Kuningatarjuusto

Kuningatarjuusto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuningatarjuusto

Kuningatarjuusto

Kotijuustolla voi myös herkutella jälkiruokana. Kuningatarjuusto on malja täynnä tuoreita marjoja ja perinteistä kotijuustoa. 

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 dl
vadelmia
sokeria
1 pkt (250 g)
1 dl
mustikoita
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Soseuta vadelmat sauvasekoittimella. Paseeraa sose siivilän läpi. Sokeroi sose.
  2. Laita valutettu juusto tarjolle vadille. Lusikoi viereen vadelmakastiketta ja koristele mustikoilla sekä halutessasi sitruunamelissan lehdillä.
  3. Voit myös viipaloida tai kuutioida juuston valmiiksi ja tehdä jokaiselle valmiit annokset

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›