Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kuningatartuorepuuro

Mehevä marjakeitto on maukas pohja maidottomalle tuorepuurolle. Tee puuro valmiiksi jääkaappiin illalla, niin seuraavan päivän aamiainen on pinnalle tulevien höysteiden lisäystä vaille valmis.

Kuningatartuorepuuro
Kuningatartuorepuuro

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl
    Valio Gefilus® mustikka-vadelmakeittoa
    Vahvista vastustuskykyä! Valio Gefilus® mustikka-vadelmakeitto on hyvä aloitus päivälle tai maistuva välipala. Keittoon on lisätty…
    Valio Gefilus® mustikka-vadelmakeitto 1 kg
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • ½ dl cashewpähkinöitä rouhittuna
  • ½ dl
    ruishiutaleita
  • Voit kokeilla myös:
  • hapankorppu

Päälle

  • 1 dl muromysliä
  • 1 dl (55 g)
    kauden marjoja
  • Voit kokeilla myös:
  • 1 dl hedelmäpaloja

Ohje

  1. Sekoita puuron ainekset kulhossa. Anna tekeytyä jääkaapissa 1 - 2 h tai seuraavaan aamuun.
  2. Jaa puuro kahteen annoskulhoon. Levitä päälle muromysliä ja marjoja tai hedelmäpaloja.
  3. Tarjoa aamu- tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 170 kcal
Proteiini 3,5 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 5,4 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 3,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search