Kuohkea crispi-suklaavaahto

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Kuohkea crispi-suklaavaahto

Kuohkea crispi-suklaavaahto

Riisisuklaa saa uuden muodon kuohkeana jälkiruokavaahtona. Vaahtoon täyteläisyyttä ja makua antaa maustettu tuorejuusto.

15 min
keskitaso
324 kcal / 100g
0
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta
150 g
tummaa suklaata
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa

tai 1 prkValio Viola® sitruuna tuorejuustoa
2 dl
riisimuroja
3
valkuaista

Ohje

  1. Paloittele suklaa kulhoon. Sulata alhaisella lämmöllä mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon hieman jäähtynyt suklaasula ja riisimurot.
  3. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää varovasti nostellen tuorejuustoseoksen joukkoon.
  4. Annostele vaahto esim. pieniin kahvikuppeihin. Höylää suklaasta juustohöylällä lastuja annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
324 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›