Kuohkea crispi-suklaavaahto

Kuohkea crispi-suklaavaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuohkea crispi-suklaavaahto

Kuohkea crispi-suklaavaahto

Riisisuklaa saa uuden muodon kuohkeana jälkiruokavaahtona. Vaahtoon täyteläisyyttä ja makua antaa maustettu tuorejuusto.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
150 g
tummaa suklaata
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoa

tai 1 prkValio Viola® sitruuna tuorejuustoa
2 dl
riisimuroja
3
valkuaista

Ohje

  1. Paloittele suklaa kulhoon. Sulata alhaisella lämmöllä mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon hieman jäähtynyt suklaasula ja riisimurot.
  3. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Lisää varovasti nostellen tuorejuustoseoksen joukkoon.
  4. Annostele vaahto esim. pieniin kahvikuppeihin. Höylää suklaasta juustohöylällä lastuja annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
323 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›