
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 45 min
Yhteensä
3 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl sokeria
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 kananmunaa
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl kanelia
- ½ tl muskottipähkinää
- 1 rkl leivinjauhetta
- 3 dl kurpitsasosetta
Kuorrutus
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl kurpitsasosetta
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 2 dl tomusokeria
Pinnalle
- 0 kg pekaanipähkinöitä
Halloween-koristelu
-
2 rasia (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0 kg elintarvikeväriä, oranssi
- 0 kg sokerimassaa, valkoista ja mustaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kakun ainekset, voi sulatettuna. Sekoita kevyesti tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun Ø 23 cm:n irtopohjavuokaan. Paista uunin ala-/keskiosassa 175 asteessa n. 45 min.
- Anna pohjan jäähtyä hyvin.
- Valmista kuorrutus: Sulata voi, sekoita joukkoon kurpitsasose ja appelsiinirahka. Lisää tomusokeri vähin erin samalla vatkaten. Valmis kuorrutus on kiiltävää ja tasaista.
- Levitä kuorrutus kakun pinnalle. Koristele pekaanipähkinöillä.
Halloween-koristelu
- Vaahdota tuorejuusto ja kerma. Värjää oranssilla elintarvikevärillä.
- Pursota ruohotyllalla kakun pintaan örkin turkki.
- Tee valkoisesta ja mustasta sokerimassasta silmiä. Pistä ne mehupilleihin tai tikkuihin. Paina kakun päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
30,6 g
Rasva
15,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pekaanipähkinöitä
- elintarvikeväriä
- sokerimassaa