Syksyn kurpitsasadosta valmistuu herkullinen kurpitsakakku pienten tai isompienkin Halloweenjuhlijoiden kemuihin. Kakku on todella helppotekoinen, sillä ainekset sekoitetaan vain keskenään ja kakku paistetaan. Koristelussa voi heittäytyä luovaksi, kuvan monisilmäinen hirviö noudattaa kakun helppotekoisuutta.
2 dl | sokeria |
100 g | |
3 | kananmunaa |
4 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 tl | kanelia |
½ tl | muskottipähkinää |
1 rkl | leivinjauhetta |
3 dl | kurpitsasosetta |
Kuorrutus | |
---|---|
100 g | |
1 dl | kurpitsasosetta |
1 prk (200 g) | |
2 dl | tomusokeria |
Pinnalle | |
pekaanipähkinöitä | |
Halloween-koristelu | |
2 prk (à 200 g) | |
2 dl | |
elintarvikeväriä , oranssi | |
sokerimassaa , valkoista ja mustaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.