Kuutamon kahvijuusto

Kuutamon kahvijuusto

Juustoleipää on perinteiseen suomalaiseen tapaan nautittu kahvin ja lakkojen kanssa. Tarjoa tätä jälkiruokaa Suomi-menun päätökseksi.

25 min
helppo
259 kcal / 100g
0
4 annosta
n. 200 g
leipäjuustoa
1 dl
½ dl
siirappia
½ dl
kahvia

Tarjoiluun

lakkoja
sokeria

Ohje

  1. Leikkaa juustoleipä vinoneliöiksi uuninkestävässä vuoassa. Kaada päälle kerma-siirappi-kahviseos
  2. Kuumenna 200 asteessa 10 - 15 min
  3. Tarjoa sokeroitujen lakkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
451 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›