Kuutamon kahvijuusto

Kuutamon kahvijuusto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuutamon kahvijuusto

Kuutamon kahvijuusto

Juustoleipää on perinteiseen suomalaiseen tapaan nautittu kahvin ja lakkojen kanssa. Tarjoa tätä jälkiruokaa Suomi-menun päätökseksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 200 g
leipäjuustoa
1 dl
½ dl
siirappia
½ dl
kahvia

Tarjoiluun

lakkoja
sokeria

Ohje

  1. Leikkaa juustoleipä vinoneliöiksi uuninkestävässä vuoassa. Kaada päälle kerma-siirappi-kahviseos
  2. Kuumenna 200 asteessa 10 - 15 min
  3. Tarjoa sokeroitujen lakkojen kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›