Reseptiyhteistyö: Vuoden kokki 2018 Kalle Tanner
Reseptiyhteistyö Vuoden kokki 2018 Kalle Tanner
Kylmät kalat ja mädit kuuluvat joulun alkuruokapöytään. Vuoden kokki Kalle Tannerin suunnittelema kylmäsavulohimoussea ja lohenmätiä yhdistävä teos tarjoillaan lautasannosten sijaan modernisti jaettavana kulhona pöydässä, jolloin koko pöytäseurue pääsee alusta asti hyvien hetkien jakamisen makuun.
Kylmäsavulohimousse | |
---|---|
200 g | kylmäsavulohta |
1 dl | vettä |
¼ tl | suolaa |
1 dl | rypsiöljyä |
240 g | |
2 kpl | liivatelehteä |
Koristeluun | |
50 g | mallasleipää |
20 g | |
2 kpl | kananmunaa |
1 nippu | tilliä |
suolaa | |
jauhettua mustapippuria | |
50 g | piparjuurta |
¼ dl | rypsiöljyä |
100 g | lohen mätiä |
100 g | kylmäsavulohta |
1 nippu | ruiskukkia |
1 nippu | herneenversoja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.