Kylmät lohirullat

Kylmät lohirullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kylmät lohirullat

Kylmät lohirullat

Tuoresuolatusta kalasta ja tuorejuustosta on helppo valmistaa rulla tuorekelmun avulla. Pakasta se ja leikkaa viipaleiksi salattipedille ennen tarjoilua. Lohirullat maistuvat erityisen hyvin ruisleivän ja keitettyjen perunoiden kera. Kokeile rullaan myös muita tuorejuustomakuja!

Valmistusaika

Työaika
30 min
pakastimessa
2 h
Yhteensä
2 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
200 g
tuoresuolattua kirjolohta
2 rkl
sitruunamehua
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
1/2 - 1 dl
tuoretta sitruunamelissaa tai hienonnettua persiljaa
salaattisekoitusta

Ohje

  1. Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. Lado kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle siten, että saat 20 x 20 cm:n kokoisen levyn.
  2. Mausta kala sitruunamehulla. Anna maustua hetkisen.
  3. Notkista tuorejuusto sekoittaen. Levitä tasaisesti kalalle. Ripota pinnalle hienonnettuja yrttilehtiä. Kääri levy tiiviiksi rullaksi tuorekelmun avulla.
  4. Laita rulla pakastimeen pariksi tunniksi, että rulla kovettuu hiukan.
  5. Leikkaa rullasta viipaleita. Laita ne tarjolle salaattipedille. Tarjoa alkuruokana keitettyjen perunoiden kanssa buffet-pöydässä.
Vinkki

Vinkki

* Kokeile myös muita tuorejuustoja makusi mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›