Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kylmät lohirullat

Tuoresuolatusta kalasta ja tuorejuustosta on helppo valmistaa rulla tuorekelmun avulla. Pakasta se ja leikkaa viipaleiksi salattipedille ennen tarjoilua. Lohirullat maistuvat erityisen hyvin ruisleivän ja keitettyjen perunoiden kera. Kokeile rullaan myös muita tuorejuustomakuja!

Kylmät lohirullat
Kylmät lohirullat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi. Lado kalaviipaleet limittäin tuorekelmun päälle siten, että saat 20 x 20 cm:n kokoisen levyn.
  2. Mausta kala sitruunamehulla. Anna maustua hetkisen.
  3. Notkista tuorejuusto sekoittaen. Levitä tasaisesti kalalle. Ripota pinnalle hienonnettuja yrttilehtiä. Kääri levy tiiviiksi rullaksi tuorekelmun avulla.
  4. Laita rulla pakastimeen pariksi tunniksi, että rulla kovettuu hiukan.
  5. Leikkaa rullasta viipaleita. Laita ne tarjolle salaattipedille. Tarjoa alkuruokana keitettyjen perunoiden kanssa buffet-pöydässä.

Vinkki

Kokeile myös muita tuorejuustoja makusi mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 10,7 g
Hiilihydraatti 3 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • salaattisekoitusta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search