Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa
Tässä ruoassa ovat kaikki Lähi-idän maut lautasella. Samettista munakoisososetta, itämaisissa mausteissa kylpevää lammasta, tuoreita yrttejä ja granaattiomenan tuomaa raikkautta. Reseptin on kehittänyt Andalusian auringossa -blogin Erja.
Lammas | |
---|---|
1 kpl | punasipulia hienonnettuna |
3 kpl | valkosipulin kynttä |
oliiviöljyä | |
1 rkl | juustokuminaa |
½ rkl | maustepippuria |
1 tl | jauhettua neilikkaa |
1 tl | paprikaa |
500 g | lampaan jauhelihaa |
1 ½ tl | kuivattua oreganoa |
1 ½ tl | kuivattua timjamia |
1 rkl | tomaattipyreetä |
3 kpl | tomaattia |
suolaa | |
mustapippuria | |
2 rkl | granaattiomenasiirappia |
sumakkia | |
granaattiomenan siemeniä | |
tuoretta persiljaa | |
Munakoisopyree | |
4 kpl | munakoisoa |
30 g | |
½ dl | Jauho, vehnäjauho, puolikarkea |
3 ¼ dl | |
muskottia | |
suolaa | |
mustapippuria | |
(savuaromia) |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.