Lakkakiisseli

Lakkakiisseli

Lakkakiisseli on helppo ja nopea valmistaa, mutta se sopii juhlavankin aterian kruunuksi.

Ainekset6 annosta

6 annosta
3 dl
lakkoja
7 dl
¾ dl
sokeria
½ dl
perunajauhoja

Tarjoiluun

2 dl
2 tl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Keitä lakkoja mehussa 5 min. Painele marjoja lusikalla siivilässä. Poista siemenet.
  2. Lisää kattilaan mehu-lakkaseoksen joukkoon sokeri ja mehutilkkaan sekoitetut perunajauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes kuplahtaa. Nosta kattila liedeltä
  3. Kaada kiisseli jälkiruokamaljaan tai annoskulhoihin. Ripota pinnalle hiukan sokeria.
  4. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta sokereilla.
  5. Tarjoa haalean kiisselin kanssa kylmää kermavaahtoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›