Lammaskebabit

Lammaskebabit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lammaskebabit

Lammaskebabit

Kun haluat vaihtelua ja hiukan maukkaampia jauhelihavartaita, koeta tätä lammaskebab-ohjetta.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
23 min
Yhteensä
48 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 viipaletta
vaaleaa paahtoleipää
1 dl
1
sipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
400 g
lampaan paistijauhelihaa
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
tuoretta minttua

Kastike

2 dl
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
¾ dl
tuoretta minttua

Ohje

  1. Raasta tai murenna leipäviipaleet ja sekoita ruokakermaan. Hienonna sipuli. Yhdistä kaikki aineet. Sekoita tasaiseksi
  2. Jaa taikina työlaudalle kymmeneen osaan. Pyöritä pyöryköitä tai muotoile vartaiksi puisten, kylmässä vedessä liotettujen grillitikkujen ympärille.
  3. Paista uunipellillä leivinpaperin päällä 250 asteessa n. 20 min.
  4. Sekoita kastikeaineet. Tarjoa kebabeja kastikkeen kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Voit korvata lampaan paistijauhelihan naudan paistijauhelihalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›