Lammaslihapullat

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Lammaslihapullat

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

30 min

Yrttiset lammaslihapullat ovat hyviä sellaisenaan naposteltuna illanistujaisissa ja maistuvat mainioilta myös ruokaisan tabouleh-salaatin kera.

Ainekset

400 g
lampaan paistijauhelihaa
1 kpl
kananmuna
½ dl
korppujauhoja
1 kpl
sipuli
1 dl
Valio turkkilainen Luomu jogurtti 500 g
1 nippu
tuoretta persiljaa
1 nippu
tuoretta minttua
kanelia
mustapippuria
maustepippuria
suolaa

Ohje

  1. Lämmitä uuni 225-asteiseksi.
  2. Hienonna persilja, minttu ja sipuli.
  3. Sekoita hienonnetut yrtit ja sipuli muihin aineksiin tasaiseksi taikinaksi.
  4. Pyöritä taikinasta suupalan kokoisia pullia kostutetuin käsin.
  5. Paista pullia uunissa 15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Voit halutessasi ruskistaa pullat myös pannulla n. 10 minuuttia käännellen.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö