Siirry sisältöön
Lämmin juustoleipä

Lämmin juustoleipä

Tässä on hauska tapa tarjota isommalle porukalle lämpimiä juustovoileipiä. Viillot pitkulaiseen limppuun, levitettä & juustoviipaleita viiltoihin ja hetkeksi uuniin. Tämä leipä on omiaan rentoon ruokailuun!

Lämmin juustoleipä

Ainesosat

viipaletta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Viipaloi leipä niin, että leipäviipaleet jäävät haitarimaisesti kiinni n. 1 - 1 1/2 cm pohjasta.
  2. Sekoita Oivariini, tomaattipyree ja basilika kulhossa.
  3. Avaa viiltoja painamalla leipää ulkoreunoista jokaisen välin kohdalta. Sipaise väliin tomaattilevitettä. Kätevimmin levitys käy leveällä voiveitsellä tai voileipälastalla.
  4. Työnnä jokaiseen viiltoon juustoviipale painamalla viipaletta sen keskeltä leivän sisään.
  5. Nosta leipä leivinpaperin päälle uunipellille.
  6. Kuumenna leipä 175 asteessa uunin keskitasolla 10 min. Tarjoa lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 278 kcal
Proteiini 12,4 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 6,2 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search