Lämmin juustoleipä

Lämmin juustoleipä

25 min
keskitaso
306 kcal / 100g
0
0

Tässä on hauska tapa tarjota isommalle porukalle lämpimiä juustovoileipiä. Viillot pitkulaiseen limppuun, levitettä & juustoviipaleita viiltoihin ja hetkeksi uuniin. Tämä leipä on omiaan rentoon ruokailuun!

Ainekset

20 viipaletta
1
sekaleipä , pitkulainen
100 g
2 rkl
tomaattipyreetä
1 tl
kuivattua basilikaa
1/2 - 1 pkt (à 270 g)

Ohje

  1. Viipaloi leipä niin, että leipäviipaleet jäävät haitarimaisesti kiinni n. 1 - 1 1/2 cm pohjasta.
  2. Sekoita Oivariini, tomaattipyree ja basilika kulhossa.
  3. Avaa viiltoja painamalla leipää ulkoreunoista jokaisen välin kohdalta. Sipaise väliin tomaattilevitettä. Kätevimmin levitys käy leveällä voiveitsellä tai voileipälastalla.
  4. Työnnä jokaiseen viiltoon juustoviipale painamalla viipaletta sen keskeltä leivän sisään.
  5. Nosta leipä leivinpaperin päälle uunipellille.
  6. Kuumenna leipä 175 asteessa uunin keskitasolla 10 min. Tarjoa lämpimänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
306 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
15 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
260 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)