
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sekaleipä, pitkulainen
-
1 dl
Valio Oivariini® vähemmän suolaa ValSa® rasvaaTarkkailetko suolan määrää? Valio Oivariini® vähemmän suolaa on täynnä tuttua herkullista makua, mutta levitteen suolapitoisuus…
- 2 rkl tomaattipyreetä
-
1 tl
kuivattua basilikaa
- 1 tl pizzamaustetta
Voit kokeilla myös -
½-1 pkt (à 270 g)
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipaleitaValio Polar® 15 % on kevytjuusto, jossa on makua ja luonnetta. Tutusta suosikista on kehitetty…
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi leipä niin, että leipäviipaleet jäävät haitarimaisesti kiinni n. 1 - 1 1/2 cm pohjasta.
- Sekoita Oivariini, tomaattipyree ja basilika kulhossa.
- Avaa viiltoja painamalla leipää ulkoreunoista jokaisen välin kohdalta. Sipaise väliin tomaattilevitettä. Kätevimmin levitys käy leveällä voiveitsellä tai voileipälastalla.
- Työnnä jokaiseen viiltoon juustoviipale painamalla viipaletta sen keskeltä leivän sisään.
- Nosta leipä leivinpaperin päälle uunipellille.
- Kuumenna leipä 175 asteessa uunin keskitasolla 10 min. Tarjoa lämpimänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
278 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
23,7 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa