Lämpimät anjovisleivät

Lämpimät anjovisleivät

Perinteinen muna-anjovisleipä on muuntautunut tässä ohjeessa lämpimäksi voileiväksi. Tarjoile iltapalana tai yöruokana.

Ainekset6 kpl

6 kpl
6 viipaletta
ruispaahtoleipää
5
keitettyä (8 min) kananmunaa
2
keltuaista
2 rkl
hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
1 rasia (110/81 g)
anjovisfileitä
puolikas
punasipulia
2
valkuaista
1 pussi

Ohje

  1. Kuumenna uuni 250 asteiseksi. Levitä leivät leivinpaperille uunipellille
  2. Kuori ja hienonna keitetyt munat (leikkaa esim. munaleikkurilla ristiin). Lisää raa´at keltuaiset ja yrtti. Levitä seos leiville.
  3. Aseta päälle valutetut anjovisfileet ja aivan ohuiksi suikaleiksi leikattua punasipulia.
  4. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää juustoraaste. Levitä seos leiville.
  5. Kypsennä uunin keski/yläosassa, kunnes pinta on kauniin värinen, n. 6 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
203 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›