Siirry sisältöön
Lämpimät juusto-sienileivät

Lämpimät juusto-sienileivät

Lämpimät juusto-sienileivät maistuvat herkulliselta pienen suolaisen nälän yllättäessä.

Lämpimät juusto-sienileivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
  • 200 g tuoreita sieniä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 rkl hienonnettua timjamia
  • 1 pussi (150 g)
    Valio mozzarella raastetta
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste

Ohje

  1. Valmista täyte. Paloittele sienet, halkaise ja viipaloi sipuli ja valkosipulin kynnet. Paista niitä Oivariini rasvassa pannulla, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta
  2. Laita leivinpaperille pellille. Levitä leiville sieniseos ja juustoraaste.
  3. Kuorruta leipiä 250 asteessa n. 8 min. Tarjoa heti

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 15,5 g
Rasva 7,9 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search