Lämpimät Mifu-avokadot

Lämpimät Mifu-avokadot

40 min
keskitaso
120 kcal / 100g
1
0

Parilapannussa lämmenneet avokadot saavat ruskistusraidoistaan herkullisen savuisan maun ja täytteeksi raikkaan Mifu-kasvistäytteen. Kokeile alku- tai pääruokana ja ihastu!

Ainekset

4 annosta
4 (isoa)
avokadoa

Lämmin salsa

1
tomaatti
puolikas
paprika
1 (100 g)
punasipuli
1 kpl
punaista mietoa chiliä
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl
limemehua
1 pkt (330 g)

Paistamiseen

Ohje

  1. Valmista ensin salsa: Leikkaa tomaatti ja paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Laita kulhoon.
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Lisää chili, korianteri, suola ja mustapippuri kasvisten joukkoon. Pirskota päälle limemehu (n. puolikkaan limetin mehu).
  3. Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää Mifu ja paista sitä 4 - 5 min harvakseltaan sekoittaen, kunnes siihen on tullut kaunis paistopinta. Lisää kasvisseos ja kuumenna.
  4. Halkaise avokadot ja ota kivet pois.
  5. Paista avokadon puolikkaat kuumassa, Oivariini rasvalla sivellyssä parilapannussa niin, että ne raidoittuvat ja lämpenevät. Täytä avokadot kuumalla Mifu-kasvistäytteellä.
  6. Tarjoa avokadot alku- tai lisukeruokana. Voit tarjota ne myös pääruoaksi tuoreen leivän kanssa. Varaa tällöin kaksi täytettyä avokadoa per ruokailija.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)